TRIXXO Foreign

De werkwijze van TRIXXO Foreign is eigenlijk hetzelfde als alle andere vestigingen. We vinden personeel en zetten ze bij jou aan het werk. Alleen zijn onze uitzendprofessionals internationale medewerkers uit de Europese Unie.

Internationale uitzendprofessionals

Het tekort aan personeel is in veel vakgebieden een serieus probleem. Internationale medewerkers inzetten kan dan een uitkomst zijn. Deze medewerkers werken vaak op hoog niveau en hebben veel kennis en ervaring. Onze internationale uitzendprofessionals komen onder andere uit Roemenië, Spanje, Portugal, Polen, Litouwen en Oekraïne. Ze zijn gespecialiseerd in logistiek, productie en techniek.

Hoe werkt dat dan?

Door de verschillende talen kan het soms lastig zijn elkaar goed te begrijpen. Maar daar is TRIXXO Foreign voor. Want naast het vinden van de juiste mensen, helpen wij ze ook bij een soepele start bij jouw bedrijf. We ondersteunen de internationale medewerkers en jou bij het hele traject. En dat stopt niet na de eerste werkdag, want ook daarna blijven we nauw betrokken.

De Europese markt aanspreken

Via onze vestigingen, ons netwerk en externe partners in het land van herkomst zetten wij vacatures uit die helemaal op de Europese markt zijn afgestemd. Samen kijken we hoe jullie bedrijf en aanbod zo aantrekkelijk mogelijk wordt voor internationale medewerkers. Waarom moeten ze in Nederland komen werken? En waarom bij jouw organisatie? Omdat we volgens Nederlandse wet- en regelgeving werken, zijn verloning en andere voorwaarden gelijk aan die van jouw Nederlandse medewerkers.

Lees meer

Een zachte landing

Een internationale uitzendprofessional kan rekenen op een zachte landing in Nederland. We regelen de reis naar Nederland, huisvesting die meer dan voldoet aan de SNF-certificering, vervoer naar de werkplek en de juiste verzekeringen. Ze hebben een contactpersoon en worden goed geïnformeerd. Ook vertalen we contracten en andere documenten naar de eigen taal en controleren we eventuele certificaten op geldigheid in Nederland. Daar hoef jij dus niet meer naar om te kijken.

Lees meer

Intensieve begeleiding

We bereiden de internationale uitzendprofessional zo goed mogelijk voor op het werken bij jouw organisatie. Alles voor een vliegende start. En als dat betekent dat er op de eerste werkdag iemand van ons team aanwezig moet zijn, bijvoorbeeld om te helpen bij de communicatie, dan regelen we dat. We ondersteunen de uitzendprofessional ook bij het verblijf in Nederland en de praktische zaken die daarbij horen. TRIXXO Foreign zorgt voor een thuis, zodat zij zich kunnen focussen op het werk.

Lees meer

Het grootste voordeel

Met TRIXXO Foreign vergroot je de kans op het vinden van de juiste medewerkers. We ontzorgen en ondersteunen je bij het volledige proces. Waar ze dan vandaan komen of welke taal ze spreken, is door onze begeleiding en bereikbaarheid geen enkel probleem meer. We willen alles goed geregeld hebben, voor de uitzendprofessional én voor jouw organisatie. Dus faciliteren we in alles, van huisvesting tot verzekeringen. Dat proces kost in het begin wat meer tijd en energie, zowel van jou als van ons, maar het levert jouw organisatie op lange termijn veel op.

Benieuwd hoe die huisvesting eruitziet? Je kan altijd een afspraak met ons maken om een kijkje te nemen.

Neem contact op

Meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen met TRIXXO Foreign? Vul het formulier in en we bellen je snel terug.