• Home
  • Dienstverlening
  • Home
  • Dienstverlening

Wat TRIXXO doet

Het maken van de beste match. De juiste persoon bij de juiste baan. Dat mogelijk maken is voor TRIXXO het meest belangrijke. Want een baan is zoveel meer dan gewoon werk. Daarom gaan we verder dan alleen het invullen van een vacature. Never just a job.

Een partner in alles

Onze intercedenten denken met je mee en kijken vooruit. Op korte en lange termijn, maar ook voor piekmomenten. TRIXXO is een partner waarop je kan rekenen. We leren jouw organisatie kennen, zodat het advies dat we geven altijd bij jou past.

Lees meer

Persoonlijke aanpak

Elke keer hetzelfde vertrouwde gezicht. Bij TRIXXO werk je met een vast contactpersoon die snapt wat jij nodig hebt. Om daarachter te komen, bezoeken we altijd de werkvloer. Zo krijgen we een goed gevoel bij jouw bedrijf, de baan én de sfeer. Ook onze kandidaten kennen wij persoonlijk, zo zijn wij in staat om de juiste kandidaat met jou in contact te brengen.

Lees meer

24/7 inzicht

We houden van overzicht en communicatie die helder is. En dat zie je terug in de systemen waarmee wij werken. Altijd online en digitaal, zodat jij op elk moment van de dag de urenverwerking en je facturen kan inzien.

Lees meer

Onze dienstverlening

Op zoek naar personeel? TRIXXO staat voor je klaar. We vinden de uitzendprofessionals die bij jouw organisatie passen, in Nederland en daarbuiten.

Neem contact op

Meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Vul het formulier in en we bellen je snel terug.  

Ik raad TRIXXO aan! Goede service, snelheid van handelen en professionele benadering van de klant. Het zou overal zo moeten zijn. Arkadiusz

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Vind een vestiging.