Never just a job

En dat geldt ook voor TRIXXO zelf. Want hoe kunnen wij gepassioneerd mensen verder helpen, wanneer we dat niet voor onszelf doen? Daarom zet TRIXXO groot in op de ontwikkeling en groei van onze eigen medewerkers.

Plek voor iedereen

Zolang jij de drive hebt om de perfecte match te maken, maakt het ons niet uit waar je vandaan komt. Of wat voor opleiding je hebt gedaan. Wat je moet weten over uitzenden kunnen wij je leren. De wil en ambitie om mensen verder te helpen niet.

Lees meer

Altijd in balans

Zonder een goede werk/privébalans komt niemand ver. Bij TRIXXO besteden we veel aandacht aan jou als persoon en het behouden van die balans. We organiseren leuke uitjes en vieren successen met elkaar. Met je vestiging, heel Nederland en soms ook België.

Lees meer

Team TRIXXO

Onze vestigingen werken lokaal, maar zijn altijd onderdeel van Team TRIXXO. En jij dus ook. Het voordeel van werken bij een grote organisatie? De groei en doorontwikkeling die je kan doormaken. Gebruik wat voor jou werkt. En wordt wie je wil zijn.

Lees meer

Bekijk hieronder de vacature video Recruitment Consultant

Werken als TRIXXO intercedent

Kandidaten spreken, matches maken, bedrijven bezoeken, nieuwe klanten werven: je bent er maar druk mee als intercedent bij TRIXXO. Maar dat is precies wat jij zoekt in een baan. Want dit is de baan waarin jij verschil kan maken. Impact kan creëren. Kan groeien en leren. Samen zorgen wij dat iedereen in Nederland niet zomaar een baan heeft. Benieuwd waar jij binnenkort kan beginnen?

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}