TRIXXO Bouw en Techniek

Op zoek naar bouw- en techniekprofessionals? TRIXXO Bouw en Techniek vindt ze voor je. Ervaren, gekwalificeerde en gemotiveerde vakkrachten die jouw projecten soepel laten verlopen.

Thuis in techniek

Van loodgieters, lassers en timmerlieden tot cv-monteurs, fitters en panelenbouwers: onze professionals zijn betrouwbare en ervaren vaklui. Gespecialiseerd in projecten binnen industrie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek.

Van hoge kwaliteit

Al onze professionals zijn getalenteerde technici. Ze werken hard, zelfstandig en hebben veel kennis. Naast ervaring en kennis, zijn de professionals ook voorzien van de juiste certificeringen en gereedschappen. Mensen om op te bouwen. Geen wonder dat veel opdrachtgevers ook voor een volgend project onze mensen weer graag inzetten.

Hoe we kunnen helpen

TRIXXO Bouw en Techniek levert technisch uitvoerend personeel, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Dat kan voor tijdelijke of langdurige projecten. Ook als je naar uitbreiding voor je vaste team zoekt, kunnen wij je helpen. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen het.

Leer ons beter
kennen

Altijd bij jou
in de buurt

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Vind een vestiging.