TRIXXO Engineering

Voor al jouw technisch personeel, tijdelijk of lange duur. TRIXXO Engineering is gespecialiseerd in engineering- en designopdrachten en zet graag goede en hardwerkende professionals in om jouw project te ondersteunen.

Alle expertises in huis 

Van design en projectmanagement tot inspectie en engineering, we zijn er voor elke fase van een project. Onze technici zijn onder andere gespecialiseerd in (werktuig)bouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek, mechatronica, industriële automatisering en elektronica.

Van kwaliteit verzekerd

Elke specialist die we naar jouw organisatie of project sturen is van hoge kwaliteit. Door hun specifieke technische kennis en knowhow zijn ze snel en effectief ingewerkt. En draaien ze binnen no-time mee met het team. Om hun kennis en skills up-to-date te houden in een branche die technisch blijft innoveren, ondersteunen we onze professionals met cursussen, opleidingen en trainingen. Daarnaast voldoet TRIXXO Engineering zelf ook aan alle normen binnen de branche, zoals de NEN 4400-1.

Hoe we kunnen helpen

TRIXXO Engineering werkt met een grote, vaste pool specialisten. Op basis van jouw behoeften en voorkeuren zetten we één of meer van onze professionals bij jouw project of organisatie aan het werk. Op zoek naar iemand om je vaste team uit te breiden? Ook dan kunnen we je helpen. TRIXXO zoekt én vindt de meest geschikte kandidaat voor jouw organisatie.

Leer ons beter
kennen

Altijd bij jou
in de buurt

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Vind een vestiging.