Zzp’en met TRIXXO

Op zoek naar een interessante zzp-opdracht? Of juist naar een betrouwbare zzp’er die jouw organisatie tijdelijk bijstaat? TRIXXO helpt je verder. We brengen opdrachtgever en zzp’er samen en helpen met administratief en juridisch advies. Scheelt iedereen veel tijd en moeite.

Een gedeeld netwerk

Bespaart tijd en moeite

Hulp bij administratie

TRIXXO helpt je verder

Kies je voor TRIXXO als tussenpersoon, dan kies je voor een groot netwerk en groot gemak. Want naast het bemiddelen tussen opdrachtgever en zzp’er, ondersteunen we beide kanten ook met de administratie en advies over wet- en regelgeving. Verder gelden alle regels voor het zzp’en. De opdrachtgever geeft nog steeds de opdracht de zzp’er. En als zzp’er blijf je gewoon eigen baas. Zo kan iedereen doen waar ze goed in zijn.

Werken als zzp’er

Door ons grote netwerk hebben we een breed scala aan zzp-opdrachten. Zit de opdracht die precies op jouw skills aansluit tóch niet in het huidige aanbod? Geen probleem, wij gaan voor je op zoek. Zo komen we samen tot de mooiste opdrachten en heb jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent.

De extra voordelen voor jou? De opdrachtgevers zijn gegarandeerd kredietwaardig en we helpen je met je administratie. Ook kun je bij ons terecht voor advies over ondernemen en wet- en regelgeving. En we betalen tijdig, zodat je daar nooit achteraan hoeft. Klinkt goed, toch?

Zzp'er? Schrijf je in bij TRIXXO

We vinden uitdagende en leuke opdrachten voor je, helpen je met je administratie en betalen altijd op tijd. Zodat jij je kan focussen op het werk dat je doet. Schrijf je in via een vestiging bij jou in de buurt, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen. 

Zzp’er inhuren

Op zoek naar een professional die een bepaalde opdracht binnen jouw organisatie kan uitvoeren? Dankzij onze kennis van de markt en grote netwerk vol deskundige en gespecialiseerde zzp’ers, kan TRIXXO jou snel in contact brengen met iemand die goed bij de opdracht past.

Daarnaast geven we advies over het inhuren van zzp’ers, zodat je zo min mogelijk risico loopt. En ondersteunen we bij het inhuurproces. Zo kunnen we een zorgvuldige selectie en screening van de zzp’er doen of een contract (of overeenkomst van opdracht) voor je opstellen.

Gecertificeerd partner

TRIXXO heeft het NBBU-keurmerk voor zzp-bemiddeling en voldoet aan de gestelde normen voor deze dienstverlening. We zijn een betrouwbare en professionele partner, zowel voor opdrachtgever als zelfstandige.

Maak een afspraak voor meer info

Behoefte aan een partner die werken met zzp’ers makkelijk maakt? We helpen je graag verder. Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie. Of kom gewoon eens bij ons langs.