Werken als zzp’er

Eigen baas blijven, maar wel gebruik maken van een uitgebreid werkgeversnetwerk? Bij TRIXXO kan het. Veel van onze opdrachtgevers werken graag op basis van een opdracht waarbij specifieke kennis en vaardigheden nodig zijn.

Een gedeeld netwerk

Zeker van betaling

Hulp bij administratie

TRIXXO helpt je verder

Kies je voor TRIXXO als tussenpersoon, dan kies je voor een groot netwerk en een breed scala aan zzp-opdrachten. Zit de opdracht die precies op jouw skills aansluit tóch niet in het huidige aanbod? Geen probleem, wij gaan voor je op zoek. Zo komen we samen tot de mooiste opdrachten en heb jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent. En nemen wij jou extra werk uit handen.

Zzp’en via TRIXXO

De extra voordelen van het ondernemen via Trixxo? We delen ons grote netwerk met je, je hebt de garantie dat de opdrachtgevers kredietwaardig zijn, we helpen je met je administratie én we betalen tijdig, zodat je daar nooit achteraan hoeft. Klinkt goed? Schrijf je in en we nemen snel contact met je op om te bespreken waar je binnenkort aan de slag kunt.

Zzp'er? Schrijf je in bij TRIXXO

We vinden uitdagende en leuke opdrachten voor je, helpen je met je administratie en betalen altijd op tijd. Zodat jij je kan focussen op het werk dat je doet. Schrijf je in via een vestiging bij jou in de buurt, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen.