TRIXXO groeit groter met overname

  • 6 september 2022
  • Nieuws
  • Nieuws
  • TRIXXO groeit groter met overname

TRIXXO heeft Redbrook Engineering en Blauwbroek Techniek overgenomen. Hiermee kan TRIXXO nog meer mensen in de technische branche bemiddelen én komen er vestigingen in Zwolle, Drachten en Middelburg bij. In de afgelopen 12 jaar zijn Redbrook en Blauwbroek uitgegroeid totspecialisten in de bemiddeling van technische talenten uit verschillende regio’s. Met deze overname zal deze groei alleen maar versneld worden.

Positieve gevolgen

Redbrook blijft zich focussen op het vinden van de juiste talenten voor technische projecten. Met een pool van specialisten kunnen vrijwel alle posities binnen een technische organisatie worden  ingevuld. Voor zowel opdrachtgevers als medewerkers zal er weinig veranderen, maar ook zij zullen de positieve gevolgen merken van de synergiën en schaalvoordelen die door deze overname ontstaan. Met de overname van Redbrook dit jaar zet TRIXXO nóg een belangrijke stap richting het geconsolideerde omzetdoel van 250 miljoen euro en zijn ze hard op weg om een grote speler te worden in de Nederlandse uitzendsector. 

Gedeelde visie en waarden

De grondlegger van Redbrook Engineering, Teun Hebels, zal tot het einde van het jaar de overdracht begeleiden en een adviserende rol hebben om het DNA van de organisatie te waarborgen. "Ik zocht  een partij die onze kernwaarden deelt, goed bij ons team past en de slagkracht heeft om de volgende stappen te zetten in de groei van Redbrook en Blauwbroek. Dat vonden we terug bij TRIXXO. Vanaf het eerste gesprek hadden we direct een klik met de oprichter en de overige MT-leden. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat TRIXXO de juiste partij is om onze toekomstige groei te realiseren en onze kernwaarden te behouden", aldus Teun.

Landelijke positie verstevigen

Binnen TRIXXO Nederland is een specifiek voor de technische markt bedoelde Business Unit opgericht, waar naast Redbrook Engineering en Blauwbroek techniek, ook het eerder over genomen Flex Correct is ondergebracht. Alwin Toornstra, voorheen manager van Redbrook, zal als directeur de leiding over deze Business Unit overnemen. "De overname door TRIXXO geeft ons de mogelijkheid om onze landelijke positie binnen de technische arbeidsmarkt te verstevigen en uit te breiden. Door het bundelen van de verschillende diensten kunnen we onze klanten nú, en in de toekomst, nog beter bedienen", aldus Alwin. 

Uitbreiding van service

"Tot nu toe waren we in Nederland vooral werkzaam als uitzender in safety, productie, bouw, logistiek en call. Door de overname van Redbrook en Blauwbroek breiden we onze service meer en meer uit. Al onze overnames zijn zeer strategisch gekozen en complementair aan elkaar en met deze overname voegen we weer een nieuwe niche toe aan ons aanbod. Met het verhogen van onze fysieke aanwezigheid op de markt zijn we nog beter in staat om op persoonlijke wijze de talenten te ontdekken in onze kandidaten", aldus Joaquin Urbina, Algemeen Directeur van TRIXXO Nederland.