Trixxo neemt Ergon Jobs uit Nijmegen over

  • 2 januari 2024
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Trixxo neemt Ergon Jobs uit Nijmegen over

Met gepaste trots en groot enthousiasme kunnen we jullie mededelen dat TRIXXO Nederland het bedrijf Ergon Jobs heeft overgenomen. 
Deze strategische zet is het resultaat van zorgvuldige planning en reflectie, met als doel onze krachten te bundelen en gezamenlijk sterker te staan in de dynamische markt waarin wij opereren.
 
Met een indrukwekkende geschiedenis van 15 jaar en solide reputatie heeft Ergon Jobs, als uitzendpartner, zich gevestigd als een toonaangevende kracht in de sector van de gevelbouw met een unieke specialisatie in modulair bouwen. Ook de succesvolle website gevelpersoneel.nl, eigendom van Ergon Jobs, wordt tevens door TRIXXO Nederland overgenomen.

We zijn ervan overtuigd dat deze overname waarde zal toevoegen aan ons bedrijf en aan de dienstverlening die we aan onze klanten bieden. Samen zullen we de mogelijkheid hebben om te groeien, te innoveren en nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ergon Jobs zal onder dezelfde vlag voortvaren, maar nu aangestuurd vanuit TRIXXO.
 
De bedrijfscultuur van Ergon Jobs sluit naadloos aan bij die van TRIXXO Nederland, met korte communicatielijnen, openheid, snelle besluitvorming en een bereidheid om uitdagingen aan te gaan.
 
Met deze overname positioneert TRIXXO Nederland zich als een belangrijke Nederlandse speler in personeelsdiensten, gedreven door groei, efficiëntie en toewijding aan klanttevredenheid.

We kijken er alvast naar uit om samen met u als partner onze groeiambities verder waar te maken.