Never just a job

Heb je de juiste baan, dan zit je lekker in je vel. De juiste baan geeft je energie en de middelen om een fijn leven te leiden. Een baan is nooit zomaar een baan. Werk heeft impact op alles in je leven. En met de juiste mensen op de juiste plek in jouw organisatie, kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Onze intercedenten weten zich dit als geen ander. Zij maken graag het verschil, lezen mensen en zien kansen waar anderen die niet zien. Zij vinden niets leuker dan de juiste match te maken en om mensen te ontzorgen. Onze intercedenten gaan voor jou tot het uiterste.

Persoonlijke aanpak

We denken niet in hokjes en al helemaal niet in standaard. De wereld van werk is altijd in beweging. Wensen en behoeften veranderen en hier doen we zelf ook aan mee. Niets motiveert ons meer dan iedere keer opnieuw flexibel kunnen anticiperen op jouw wensen. Dat kan voor ons niet zonder een individuele aanpak. We maken dan ook graag persoonlijk kennis met jou.

Lees meer

Werk voor iedereen

Bij ons is iedereen welkom. Of je nou net uit de schoolbanken komt of al heel wat ervaring hebt, wil werken met een vast contract, juist flexibel wil blijven of wil zzp’en. We doen er alles aan om voor jou de juiste baan te vinden.

Lees meer

Blijven ontwikkelen

De arbeidsmarkt verandert en wij veranderen mee. We doorbreken gewoontes en zorgen voor doorontwikkelingen. Onze missie? Mensen verder helpen, véél verder. Niks is belangrijker dan dat. Bij TRIXXO maken we stappen en gaan we uitdagingen aan. Samen met al onze medewerkers blijven we groeien en grijpen we kansen. Groei vergt flexibiliteit en dat is bij TRIXXO vanzelfsprekend.

Lees meer

Hoe kunnen
wij je helpen?

Altijd bij jou
in de buurt

Hoe het begon

Hoeselt, 2014. Daar begon het TRIXXO-avontuur. Twee Belgische bedrijven bundelden hun krachten en werden samen TRIXXO. Eén van de grootste uitzenders in België en nog steeds hongerig naar meer. Sinds 2021 zijn we hard op weg om dat ook in Nederland te worden. Inmiddels zitten we al in steden als Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Weert en Groningen. En we blijven groeien. Onze ambitie hierin is eindeloos.

We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten en werknemers staan. Met de komst van steeds meer TRIXXO-vestigingen wordt dit steeds makkelijker. Er is dus altijd een aanspreekpunt bij je in de buurt. Zodat je even kunt binnenwandelen als je een vraag hebt of iemand persoonlijk wil spreken. Geen tijd om langs te komen? Digitaal zijn we natuurlijk op elk moment te bereiken.