Marjo: 'Helemaal op mijn plek'

  • 19 oktober 2022
  • Interviews

In gesprek met een uitzendkracht

Na twee maanden als Verkoopmedewerker Binnendienst vertelt Marjo Prinsen met trots dat zij hier helemaal op haar plek is. Ze is erg enthousiast over het product en kan zich goed vinden in de normen en waarden van het bedrijf. “Ik word overal bij betrokken en mag zelfs al mee naar een beurs. Zo krijg ik meteen al een breder beeld bij het bedrijf.” 

Als Verkoopmedewerker Binnendienst stimuleer je samen met het team de verkoop van producten of diensten op de verkoop- of salesafdeling van een bedrijf. Marjo ervaart haar baan als erg veelzijdig en het contact met haar collega’s is prettig. “Het contact met de klanten wordt ook steeds leuker hoe meer kennis ik op doe!” 

Marjo kwam bij TRIXXO terecht via een kennis van het golfen, haar dochter Maike werkt namelijk op de TRIXXO vestiging in Weert. Marjo trok meteen de stoute schoenen aan en klopte aan bij TRIXXO Weert. Marjo en Maike hadden direct een klik. Samen gingen zij op zoek naar een baan die perfect zou passen bij Marjo.

“De persoonlijke aanpak en het bieden van een luisterend oor hebben ervoor gezorgd dat ik al snel aan mijn nieuwe uitdaging kon beginnen.”

Marjo laat weten dat ze zich na twee maanden binnen het bedrijf goed op haar plek voelt. Ze vindt het heerlijk om weer deel uit te maken van een organisatie en een constructieve invulling te geven aan haar dag. “TRIXXO heeft ervoor gezorgd dat ik een goede work-life balance heb gevonden.” Als tip voor nieuwe collega’s zegt Marjo: “Sta er op dat je een goed inwerkprogramma krijgt. Zo heb ik bijvoorbeeld de complexiteit van de systemen een beetje onderschat.” 

Ben jij net als Marjo op zoek naar een goede work- life balance? En heb jij hierbij behoefte aan persoonlijk contact en begeleiding? Dan ben je bij TRIXXO aan het juiste adres. Onze collega’s bevinden zich door heel Nederland en staan klaar voor jou. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de TRIXXO vestiging bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze medewerkers. 

TRIXXO is er voor jou!