Trixxo Jobs breekt record met derde Trends Gazellen-winst op rij!

  • 19 april 2023
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Trixxo Jobs breekt record met derde Trends Gazellen-winst op rij!

De Trends Gazellen-awards zijn een jaarlijks ijkpunt in de zakenwereld. Zeker voor TRIXXO Jobs, want wij schoten al twee keer eerder de hoofdprijs af. Met deze derde winst schrijven we nu een record op onze naam!

Succes dat te danken is aan ons familiale karakter, dat de oorspronkelijke waarden – ondanks de enorme groeispurt – nooit uit het oog verloor. “We houden het in de familie en we denken op lange termijn. Onze ambitie is dan ook om nog minstens 100 jaar te bestaan!”

“Dit heeft nog niemand ons voorgedaan, dus het past perfect bij ons imago van pionier. Standvastig succes is onze stijl!” Luc Jeurissen - CEO

Growth mentality

Een haalbare kaart, zoals het er nu naar uitziet. Zelfs in een van de meest uitdagende en competitieve sectoren van het moment: de uitzendmarkt. “Onze klanten helpen ons groeien, waardoor we de titel van Trends Gazelle verdienden”, vertelt Luc Jeurissen nog. “Maar in de eerste plaats laten wij hén groeien. Door de juiste kandidaten aan te leveren geven we bedrijven een duwtje in de rug. Menselijk kapitaal is namelijk waardevoller dan ooit.”

Bedankt aan onze klanten, collega's & uitzendkrachten! Zonder jullie hadden we nooit 3x op rij de titel ‘Trends Gazelle’ kunnen veroveren.

Bekijk ook deze artikelen

Trixxo wil honderd jaar worden

Nieuws

Trixxo wil honderd jaar worden

“En een miljard euro omzet halen”
TRIXXO wint Flexmarkt Award

Nieuws

TRIXXO wint Flexmarkt Award

Bedrijfsresultaten 7 Flexmarkt award bevestigen snelle vlucht TRIXXO.
TRIXXO groeit groter met overname

Nieuws

TRIXXO groeit groter met overname

TRIXXO heeft Redbrook Engineering en Blauwbroek Techniek overgenomen.