Dienstverlening

Professionals vinden die bij jouw organisatie passen, daar kunnen wij je zeker mee helpen. We geloven dan ook niet in een kant-en-klare oplossing, maar denken graag met je mee.

Uitzenden

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo en is steeds moeilijker bij te houden. Maar met de juiste en flexibele bezetting kán het wel. TRIXXO zorgt dat jij die hebt; zodat je snel en efficiënt kan inspelen op piek- en dalmomenten. Maar ook als je doorlopend extra hulp nodig hebt of er een tijdelijke functie ingevuld moet worden. Zonder alle administratie, want ook dat regelen wij voor je.

Detacheren

Groei, langdurig verlof of ontwikkelingen in de markt: redenen genoeg om je team uit te breiden. Een vast contract aanbieden kán of wil je niet altijd, maar je wil wel de zekerheid hebben dat iemand betrokken blijft en voor langere tijd voor jou blijft werken. Detacheer dan jouw nieuwe medewerker via TRIXXO. Je profiteert van de voordelen van flexibele arbeid en bent zeker van een vaste bezetting.

Werving en selectie

Je moet een vacature invullen. Een tijdrovend en duur traject, zeker als je geen tijd of te weinig kennis in huis hebt. Terwijl je nou net die ene persoon voor de baan nodig hebt. Wij maken deze match voor jou. Met de juiste expertise in huis en een groot netwerk, kunnen wij snel jouw ideale medewerker werven en selecteren. Dat doen we op basis van ‘no cure, no pay’.

Foreign

Dankzij het vrije verkeer van werknemers in de Europese Unie, werken er nu ruim een half miljoen Europese krachten in Nederland. Daar zijn we blij mee, want onze economie kan niet meer zonder.

Bij TRIXXO zorgen we goed voor jouw mensen. Dat begint bij gelijke betaling. Nederlands, Spaans of Roemeens; elke uitzendprofessional in dezelfde functie krijgt, ongeacht nationaliteit, evenveel betaald. Ook regelen wij huisvesting, geheel volgens de SNF-richtlijnen. Jij hoeft hier niets voor te doen, wij ontzorgen je volledig. En zeg nou zelf, Engels is zo’n beetje onze tweede taal. Plus een buitenlandse werknemer zorgt voor verrijking op de werkvloer.

Leer ons beter
kennen

Altijd bij jou
in de buurt

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Vind een vestiging.