Luc Jeurissen brengt Dessersprijs naar Trixxo

  • 9 juni 2023
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Luc Jeurissen brengt Dessersprijs naar Trixxo

De 29ste Ondernemersprijs Herman Dessers verhuist naar Hoeselt. Luc Jeurissen van dienstverlener Trixxo mag zich de trotse laureaat noemen van de prestigieuze ondernemersprijs van Voka Limburg. Dat werd bekendgemaakt tijdens de inspirerende awardshow 'Onder de Sterren', zoals de jaarvergadering van Voka Limburg tegenwoordig heet.

Met de organisatie van de Herman Dessersprijs wil Voka Limburg ondernemers en ondernemingen aanmoedigen die een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben ten voordele van de provincie Limburg. Hierdoor krijgt de provincie een positieve uitstraling buiten haar grenzen.

Als nieuwe laureaat kwam donderdagavond -in de Trixxo Arena nota bene- Trixxo naar boven.

“Door een indrukwekkend overnametraject en slimme diversificatie is Trixxo erin geslaagd om continuïteit uit te bouwen in de groei van het bedrijf, en biedt het met zijn activiteiten van dienstencheques en uitzendkrachten, veel werkgelegenheidskansen in binnen- en buitenland”. Karin Van De Velde, voorzitter van Voka Limburg

"Met een nagelnieuw kantoor in Hoeselt bevestigt Jeurissen trouwens zijn verankering in Limburg, en daar zijn wij bijzonder fier op.”

Het was geen eenvoudige keuze voor de jury, want naast Luc Jeurissen, waren ook Dirk Ceyssens (Group Ceyssens) en de herbestemming van de Ford-site (Group Machiels en H.Essers ) genomineerd voor de finale. “Onze andere genomineerden verdienen ook al onze lof", aldus nog Van De Velde. "Zo wist Dirk Ceyssens met een ijzersterk businessplan zijn onderneming in Heusden-Zolder om te toveren tot een totaalspeler die exclusieve en gebruiksvriendelijke ramen en glasproducten aanbiedt. De herbestemming van Ford-site in Genk, met H.Essers en Group Machiels als drijvende krachten, is de snelst ontwikkelde reconversiesite van ons land. Het is een toonbeeld voor de rest van de wereld hoe bedrijven in de private sector samenwerken om groei te realiseren binnen een samenleving.”

Luc Jeurissen mocht de award in ontvangst nemen uit handen van Voka-voorzitter Karin Van De Velde en gedeputeerde van Economie, Tom Vandeput. De winnaar reageerde met trots, en bedankte vooral zijn 14.000 medewerkers voor hun dagdagelijkse inspanningen. "Het zijn jullie die deze trofee het meest verdienen", aldus de CEO van Trixxo. "Deze erkenning is een enorme stimulans om ons groeitraject verder te zetten en met hart en ziel te blijven ondernemen. Ik deze ondernemersprijs opdragen aan mijn hele netwerk. Zonder mijn medewerkers, klanten en collega-ondernemers had ik deze prestigieuze prijs nooit verdiend. Trouwens: we zoeken nog altijd honderden collega's om ons sterk groeiend team te vervoegen. Ik zou zeggen: kijk zeker een keer op onze website voor alle vacatures!"