TRIXXO: hét uitzendbureau voor de zzp’er

  • 23 januari 2023
  • Nieuws
  • Nieuws
  • TRIXXO: hét uitzendbureau voor de zzp’er

Steeds meer mensen nemen het besluit om te werken als zzp’er. Misschien ben jij er wel één van. In het derde kwartaal van 2022 zag het CBS zelfs een forse stijging van maar liefst 127.000 zzp’ers in vergelijking met dezelfde periode in 2021. Niet zo gek, als we kijken naar de krappe arbeidsmarkt en een verhoogde onderhandelingspositie van de werknemer. Daarom kun je nu ook bij TRIXXO terecht voor zzp vacatures of opdrachten.

Zzp’er in de zorg, bouw en andere sectoren
De explosieve groei van het aantal zzp’ers heeft ervoor gezorgd dat er een werknemerstekort is ontstaan binnen een aantal branches. We zien ook steeds meer zzp vacatures online staan. Je zou zeggen, goed nieuws voor de zzp’er! 

Vooral in de welzijnssector en de zorg nam het aantal zzp’ers razendsnel toe. Met name psychologen, medisch vakspecialisten, woon- en groepsbegeleiders nemen vaak de stap om voor zichzelf te beginnen. Binnen de bouw en techniek zien we een stijging van het aantal timmerlieden die als zzp’er werken. Wat betreft de commerciële sector zijn het vooral de pr- en marketing-experts die als zzp’er of freelancer werken.  

Redenen om te werken als zzp’er
De hoofdreden voor veel zzp’ers om voor zichzelf te beginnen, is omdat ze op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ook vinden veel mensen het steeds belangrijker om zelf te kunnen bepalen wanneer en hoeveel ze werken. De derde veel voorkomende reden is het niet (meer) voor een baas willen werken en de vrijheid hebben om hun eigen (werk)leven in te delen. Klinkt goed, toch!? Dat dachten er meer. De Kamer van Koophandel meldde dat inmiddels 1,5 miljoen mensen staan ingeschreven als zzp’er. 

Werken met TRIXXO als zzp’er 
Ben jij één van die 1,5 miljoen doorzetters die voor het zelfstandig ondernemerschap heeft gekozen? Dan hebben wij goed nieuws voor je: je kan als zzp’ers weten ook via TRIXXO werken. Bij TRIXXO werken we samen met veel zzp’ers uit verschillende branches, waardoor we meerdere specialisaties in huis hebben. 

Zzp vacatures bij TRIXXO
Het vinden van zzp opdrachten die goed bij jou passen kan soms lastig zijn. TRIXXO wil je daarbij helpen. Daarom kun je nu ook bij ons zzp vacatures vinden. Kun je zelf niet de juiste zzp opdracht vinden? Dan helpen we je graag met zoeken naar de opdracht die bij jou past. Onze zzp vacatures kun je vinden in ons overzicht.

De voordelen van TRIXXO als tussenpersoon
TRIXXO als tussenpersoon betekent een groot netwerk en een breed scala aan zzp opdrachten. Zit er niet tussen wat je zoekt? Dan gaan wij voor je op zoek! Zo nemen wij jou een hoop werk uit handen en komen we samen tot de mooiste opdrachten. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen:

  • Zekerheid van mooie opdrachten
  • Gedeeld netwerk
  • Hulp bij administratie
  • Korte betalingstermijnen
  • Kans op vastigheid
  • Doorgroeimogelijkheden

Wil jij ook als zzp’er bij TRIXXO werken of wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op!